top of page

Bij bieden een uitgebreid assortiment

aan om aan alle soorten behoeften te voldoen

ONZE SERVICES

De vezels vervangen het wapeningsnet die normaal tussen twee lagen dekvloer wordt aangebracht. De vezel zit overal, wat de stabiliteit van het geheel verbetert. Dankzij de vezels is de dekvloer alkalisch resistent, kan de vloer goed afgewikkeld en gesneden worden. De dekvloer klit niet samen en is veilig & gemakkelijk te hanteren. De vezels zorgen voor uitstekende mechanische prestaties en maakt de dekvloer geschikt voor zowel premixen als spuiten.

NIEUW

DEKVLOER MET VEZELS

Duremit is een pasta die we toevoegen en die de droogtijd verbetert. Geen nood meer aan een wapeningsnet of dispersiemiddel. Duremit zorgt voor een betere druksterkte. Het is een ideale oplossing voor industrievloeren of vloerverwarming. De pasta verlaagt de water-cementfactor en is vezelversterkt. Daardoor verbetert het de verwerkingseigenschappen en blijft het tegelijkertijd eenvoudig te mengen.

NIEUW

DEKVLOER MET DUREMIT 

Dekvloer gestort op een isolatielaag. Dit type dekvloer heeft geen stijve verbinding met enig aangrenzend of onderliggend bouwelement.

ZWEVENDE DEKVLOER

Deze zijn van toepassing op platte daken voor het afvloeien van water. Indien de dekvloer onder helling uitgevoerd moet worden, duidt de eigenaar of opdrachtgever de richting en de waarde van de helling aan.

DEKVLOER IN HELLING

In de dekvloer kunnen er bepaalde stoffen worden vermengd om een kortere droogtijd te verkrijgen. Bij de standaardsamenstelling van de dekvloer wordt een vloeistof bijgevoegd die als functie heeft: het snel uitdrogen van de dekvloer.

SNELDROGENDE DEKVLOER

Dekvloer aangebracht op een isolatielaag, of op een eventuele scheidingslaag met inwerking van vloerverwarmingselementen, ofwel gestort op onderliggende verwarmingselementen, die zelf op of in de isolatie rusten.

DEKVLOER VOOR VLOERVERWARMING

Dankzij de samenstelling en uitvoering blijft de dekvloer aan de draagvloer vastgehecht.

HECHTENDE DEKLVLOER

Dekvloer die van de draagvloer gescheiden wordt door een scheidingslaag. Deze hecht niet aan de ondergrond.

NIET HECHTENDE DEKVLOER

Staalnetten van 50x50x2mm en vezels of 75x75x3mm worden in de chape geplaatst om extra stevigheid te geven aan de dekvloer. Te gebruiken bij vloerverwarming, isolatie, dekvloeren met geringe dikte, of bij een onstabiele ondergrond.

NETWAPING

Is de ruimte groter dan 40m² of langer dan 8 meter? Dan zal u uitzettingsvoegen moeten voorzien om barsten in de vloer te voorkomen. Ook wanneer een vloer verspringt, is een dergelijke voeg noodzakelijk.

UITZETTINGSVOEG

De randisolatie heeft een dikte van 1cm en moet tegen de muren aangebracht worden. Ze loopt ook door in deuropeningen.

RANDISOLATIE

Droog uw bouwproject efficiënt en betaalbaar met onze hoogwaardige bouwdrogers. Bespaar kosten en tijd terwijl u een vochtvrije omgeving creëert voor optimale resultaten.

Huur vandaag nog en voltooi uw project sneller!

> Lees meer

Verhuur bouwdrogers

bottom of page