top of page

Chapewerken De Meutter,
een familiebedrijf met de zaakvoerder die zelf de handen uit de mouwen steekt.

WIE ZIJN WE

TWEEDE GENERATIE TREKT DE LIJN DOOR

PERSOONLIJKE DIENSTVELENING STAAT VOOROP

Een persoonlijke service op maat, waarbij de klant centraal staat, vinden we belangrijk bij De Meutter: zodra een offerte goedgekeurd wordt, gaat Kris de zaakvoerder vaak op zaterdag of zondagvoormiddag ter plaatse de nodige voorbereidingen treffen: vloeren overlopen (diktes), watervoorziening in kaart brengen en vaststellen waar de vrachtwagen (18m lang) kan parkeren. Zo garanderen we dat zowel de klant als de buren op de hoogte zijn. 

Samen met de klant bekijkt Kris de uitzettingsvoegen, de benodigheden voor vloerverwarming of andere vraagstukken die belangrijk zijn in het kader van het bouwproject van de klant. Op de dag van de werken zelf starten we om 7u en lopen we nog eens helemaal door de planning.

Heel wat van onze klanten zijn zelfbouwers. Hen helpen we verder met advies over de chape en isolatie en voor het vervolg van de werken. We geven hen concrete tips en houden rekening met de planning van de rest van de werf, zoals de chauffagist of de elektricien.

Vandaag staat Caroline, de tweede generatie De Meutter, aan het roer samen met de nieuwe zaakvoerder Kris Daems.
Caroline is het eerste aanspreekpunt bij De Meutter. Zij verzorgt het telefonisch contact, de planning, de offertes en de facturatie. 

Kris en vaste medewerker sinds 25 jaar, (Pascal), werken als een geöliede machine iedere werf af. Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen zij alle chapewerken: hechtende of niet-hechtende dekvloer, zwevende dekvloer waarbij de chape op een isolatielaag gestort wordt, alsook de uitvulling van platte daken vooraleer de dakbedekking wordt aangebracht.

PIONIERS IN CHAPEWERKEN

“Dat was toen hard werken, want alles werd met de hand afgewerkt”, weet hij nog van de beginjaren. "Onze chape moet steeds proper tot in de puntjes afgewerkt zijn, zodat de volgende in het bouwproces ook prima werk kan afleveren”, is het motto van Raymond. 

Zijn echtgenote Yvonne zorgde voor de administratie en was ook de drijvende kracht achter de modernisering van het bedrijf. De Meutter was één van de eerste bedrijven die met een moderne chapewagen, volledig computergestuurd, aan het werk ging.

Meer dan 50 jaar geleden begon Raymond De Meutter, die eigenlijk schrijnwerker was van opleiding, zijn bedrijf in de bouw met chapewerken De Meutter.Zijn echtgenote Yvonne zorgde voor de administratie en was ook de drijvende kracht achter de modernisering van het bedrijf. De Meutter was één van de eerste bedrijven die met een moderne chapewagen, volledig computergestuurd, aan het werk ging.

Wat er in de loop der jaren nooit veranderd is, is de perfecte kwaliteit die we nastreven: een mooie egale afwerking zonder strepen, putten of bulten. We werken netjes af aan de kantjes en zorgen voor een afwerking op het correcte niveau, zodat later de tegels, parket of andere vloerbedekking naadloos in elkaar overlopen.

ENKEL DE BESTE KWALITEIT

TESTIMONIALS

Hoor wat onze klanten zeggen

Top werk geleverd! Correct, netjes en volledig volgens afspraak! Een echte aanrader

Pieter Valgaeren

Zij hebben mijn nieuwbouw enkele jaren geleden ook gechapt. Perfecte service aan correcte prijs.

Jan Belmans

bottom of page